~~ תבשיל אפונה ואיטריות פשוט וטעים מאוד ~~

Vermicelles et petits poix


תוספת פשוטה ונהדרת שאצלי מאוד אהבו (במיוחד הקטנים, אבל לא רק!), המתכון לקוח מהאתר של הנהדר של ניקי (עם התאמות שלי). שימו לב, האיטריות אוהבות לספוג את נוזלי התשביל, אם צריך, מופסים מעט מעט רותחים.



מצרכים
בצל קצוץ דק
חצי שקית אפונה קפואה (400 גר)
כוס גדולה (ספל) איטריות דקיקות למרק
כף רסק עגבניות
כפית סוכר
כף פפריקה מתוקה
כף שטוחה אבקת מרק עוף
מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:
מטגנים את הבצל רק עד שנעשה שקוף, מוסיפים את האפונה, הרסק והסוכר מכסים במים עד לגובה האפונה ומבשלים כ- 10 דקות על בעבוע עדין עד שהאפונה רכה.
מוסיפים 2 כוסות מים רותחים, האיטריות ושאר התבלינים, מערבבים ומבשלים כ- 8 דקות או עד שהאיטריות מוכנות.


Vermicelles et petits poix
faire blondir 1 oignon emince, rajotuer 400 gr de petits poix surgeler, 1 cas de concentre de tomate, 1 cac de sucre, de l'eau pour recouvrir et laisser mijoter 10 minutes.
Rajouter 1 bol de vermicelles, 2 verres d'eau bouillante , du sel du poivre  et 1 cas de marakof, et cuir 8 minutes.

3 תגובות:

אנונימי אמר/ה...

שלום
אצלנו רסק עגבניות לא אהוב (וגם זה בעדינות פשוט לא נכנס הביתה) מה אפשר להוסיף במקומו
תודה ולילה טוב

גדולה אמר/ה...

המתכון הזה הגיע בדיוק כששברתי
את הראש מה לבשל בימים החמים האלו
-ממש תודה,מרילין!

מודעות אבל אמר/ה...

נראה מיוחד, אנסה את את זה מחר.



























































קונג'אק

































































.