~~~~~~~~~ פלפלים קלויים בתחמיץ ~~~~~~~

אפשר לחתוך לרצועות, קוביות, או לרבעים גדולים .


עוד אחד מני סלטים שאנחנו מתענגים עליו - מתאים לשולחן שבת, מתאים לחגים
משתלב נהדר עם פלטת גבינות וגם לצד בשרים על האש
.
מצכרים
פלפלים במגוון צבעים
שום כתוש
מלח - פלפל

תחמיץ
שליש כוס שמן רגיל
שליש כוס מים רותחים
שליש כוס חומץ

.

הכנה
קולים את הפלפלים על אש גלויה עד שהם שחורים מכל כיוון, מקלפים
מסירים את הזרעים חותכים ומכניסים לקערה
מוסיפים את המלח הפלפל והשום הכתוש
מערבבים את החומרי התחמיץ ושופכים גם לקערה ומערבבים היטב

הערה
על מנת לקלף את הפלפלים אחרי הקלייה, מכניסים אותם
לשקית בעודם חמים מאוד, סוגרים ונותנים להם להתקרר בתוכה
פותחים את השקית ומפרידים את הקליפה מהפלפל בקלי קלות


baronm מתכון של


מרילין איילון

אין תגובות: